Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Stip It Campagne Op Gang Getrokken Door Sali Haidara

STIP IT-campagne op gang getrokken door Sali Haidara

Wat is STIP IT?

STIP IT is een campagne die zich richt op het tegengaan van seksuele intimidatie en geweld in de publieke ruimte. De campagne is opgericht door Sali Haidara, een Nederlandse actrice en presentatrice.

De campagne heeft als doel om mensen bewuster te maken van het probleem van seksuele intimidatie en geweld, en om slachtoffers te helpen. De campagne biedt onder andere informatie over hoe je seksuele intimidatie en geweld kunt herkennen, hoe je ermee om kunt gaan en waar je hulp kunt krijgen.

Waarom is STIP IT belangrijk?

Seksuele intimidatie en geweld zijn ernstige problemen die veel mensen treffen. Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) heeft 1 op de 5 vrouwen in Nederland te maken gehad met seksuele intimidatie in de openbare ruimte.

Seksuele intimidatie en geweld kunnen een grote impact hebben op het leven van slachtoffers. Slachtoffers kunnen last krijgen van psychische problemen, zoals angst, depressie en PTSS. Ook kunnen slachtoffers fysieke problemen krijgen, zoals verwondingen en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Wat kun je doen om STIP IT te steunen?

Er zijn verschillende manieren waarop je STIP IT kunt steunen. Je kunt bijvoorbeeld de website van de campagne bezoeken, de campagne volgen op social media en de campagne promoten bij je vrienden en familie.

Je kunt ook doneren aan de campagne. Met jouw donatie kan de campagne meer mensen bereiken en meer slachtoffers helpen.


Comments